Administrar

NOVETATS:
:: Entrecavant espais, enfilant idees: II jornades d'agroecologia de Mallorca
:: Acampada pel decreixement

Barcelona ja té cançó de l'estiu!

safiguera | 04 Juliol, 2009 10:11

Divertida performance en defensa del territori! Ens arriba des de Revolta Global, diu aixi:

Per què bomba a l’Hotel Vela? Perquè els terrenys són públics i l’Autoritat Portuària de Barcelona els ha privatitzat, deixant que empreses privades es forrin amb la seva explotació. Perquè la Generalitat de CiU i l’Ajuntament del tripartit han donat llum verd i supor al projecte malgrat que és una aberració urbanística i ambiental. Perquè les constructores COMSA, FCC, Sacresa i OHL es van enriquir amb la bombolla immobiliària i ara pretenen treure el màxim partit a la indústria del turisme, a costa de la qualitat de vida de la gent que vivim a Barcelona.

Perquè és l’última amenaça al barri popular de la Barceloneta que resisteix estòicament als reiterats intents d’elitització. Perquè Starwoods W, l’empresa que explotarà l’hotel, es gestiona amb capital de risc; el seu president va ser responsable de negocis de Nike a l’Àfrica i Orient Mitjà (us sona l’explotació infantil?) i aquest és només un exemple del currículum dels directius de l’empresa. Perquè el nombre de creuers que pararan a Barcelona per passar per l’Hotel augmentarà. Els creuers són una agressió al medi ambient i els seus usuaris tracten la ciutat com un objecte de consum ràpid d’"usar i tirar".

Perquè és evident. Només cal veure-ho. Bomba a l’Hotel Vela. L’octubre de 2009 està prevista la inauguració de l’hotel... Si res no ho impedeix abans: comença el compte enrere!

Difon aquest vídeo i penja’l. Aprèn-te la cançó, punxa-la a les teves festes: serà la cançó de l’estiu!

-----

Però el video no és l'únic que s'han currat. No us perdeu la seva plana web (hotelvelabarcelona.com) també molt divertida, feta com si fora "la oficial" i intercalant idees subversives hehehe

Comentaris

 1. Re: Barcelona ja té cançó de l'estiu!

  Sí, molt divertida, però tinc entés que és una campanya anónima no vinculada (ni molt menys) a revolta global

  uno | 06/07/2009, 17:30
 2. Re: Barcelona ja té cançó de l'estiu!

  :)

  ben vere, no sé si s'ha malentés l'entrada. Deia que hem descobert la proposta gràcies a la web de revolta global, no que siguin elles les que ho tiren endavant (que no ho sé).

  Salut i gràcies pel comentàri.

  Pere de Sa Figuera | 06/07/2009, 19:33
Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS